Imenik iz neispravnog telefona

Imenik iz neispravnog telefona više nije nemoguće vratiti. Postoje softverska rešenja koja to omogućavaju, ali ih nije moguće primenjivati na svim mobilnim telefonima.

Svakodnevno se srećemo sa zahtevima mušterija da im na bilo koji način izvadimo ili sačuvamo podatke iz telefona koji su se pokvarili iz bilo kog razloga. Za pojedine modele telefona postoji mogućnost da se podaci sačuvaju čak iako telefon ima većih fizičkih oštećenja, dok je na nekima potrebno izvršiti sitnije servisne popravke. Ono što posebno izdvajamo je čitanje imenika iz telefona koji su pretrpeli velika oštećenja, te su neupotrebljivi.

Novina na tržištu je i vraćanje izbrisanih podataka ( prilikom reseta telefona, menjanja verzije softvera itsl.) iz telefona. Šanse za vraćanje su veće ako niste ništa novo ubacivali nakon brisanja.

Takođe Vam nudimo mogućnost vraćanja podataka izbrisanih sa memorijskih kartica i flash memorija. Više o tome pročitajte OVDE

Podatke Vam možemo odštampati ili sačuvati na nekom od prenosivih medija, a u  pojedinim slučajevima ih možemo i prebaciti u drugi telefon.

Za više informacija nas slobodno kontaktirajte!