Unlock pattern/ šablon za otključavanje- otključavamo bez gubitka podataka!

Unlock pattern/ šablon za otključavanje telefona i Google nalog za resetovanje šablona, od danas možete u našem servisu ukloniti bez gubitka podataka!

Ovo važi za sve uređaje sa Android operativnim sistemom, osim za mali broj telefona gde je nakon velikog broja unosa neispravnih podataka Google naloga došlo do blokade sigurnosne zone.

Ukoliko ste korisnik telefona sa Android operativnim sistemom znate da je za korišćenje dodatnih sadržaja neophodan Google nalog. Google nalog je bitan i za pravljenje rezervnih kopija, kao i za sinhronizaciju imenika. Lozinka za ovaj nalog je od krucijalnog značaja, naročito ako koristite Unlock pattern iliti šablon za otključavanje telefona. Evo i zašto.

Šablon za otključavanje

 

Jedna od brojnih sigurnosnih opcija Androida je i šifra za otključavanje ekrana koja se unosi u vidu Unlock pattern-a ili        šablona.  Bitno je da znate da će se Vaš telefon zaključati ako više puta pogrešno unesete šifru/ nacrtate šablon.

 

 

 

Google nalog za resetovanje šablona

 

U tom slučaju uređaj će Vam tražiti da unesete svoju Google adresu i lozinku, kako biste ponovo mogli da pristupite              sistemu i promenite lozinku. Za ovaj vid otključavanja je neophodna internet konekcija.

 

 

 

Ako imate podešen Google nalog na telefonu, a uređaj Vam ne traži da unesete podatke, šablon možete pokušati da resetujete i iz pretraživača: https://www.google.com/accounts/DisplayUnlockCaptcha.

Problem nastaje ukoliko niste podesili Google nalog ili ste zaboravili lozinku za isti. Do sada je jedino rešenje bilo vraćanje uređaja na fabrička podešavanja, što je opet novi problem jer dolazi gubitka podataka.

Od danas smo u mogućnosti da Vam ponudimo uklanjanje Unlock pattern-a/ šablona za otključavanje i uklanjanje podataka Google naloga za resetovanje šablona, bez gubitka podataka! Za više informacija nas pozovite ili svratite do našeg servisa. Očekujemo Vas!